Nationale Sportweek bij Kazerne12 Blerick

september 23, 2020

“Sport doet iets met je…” Dat is dit jaar het thema van de Nationale Sportweek die georganiseerd wordt door NOC NSF. Sport inspireert, sport verbindt en sport levert een belangrijke bijdrage aan de samenleving en aan ieder individu. Het bepaalt voor een deel wie we zijn, wat we doen en vooral met wie we dat doen. Deelnemen aan sport betekent vaak deelnemen aan de maatschappij. Door de coronacrisis staan we nu nóg meer dan normaal voor de uitdaging om de sport overeind te houden, want uit onderzoek blijkt dat veel mensen minder zijn gaan sporten. 

Ook bij Kazerne 12 doen ze dit jaar mee met de Nationale Sportweek. Alle partners binnen Kazerne12 dragen op hun eigen manier bij aan de vitaliteit. De Nationale Sportweek stopt zondag 27 a.s. Nog een paar dagen dus waarin ze verschillende thema’s binnen dit onderwerp zullen uitlichten door middel van mooie evenementen, interessante acties en leuke workshops. 

In samenwerking met Kazerne 12 hebben we in het kader van de Nationale Sportweek een toffe actie bedacht. Op de website https://kazerne12.nl zijn tijdens de Nationale Sportweek verschillende cadeaus verstopt op random plekken binnen de website. Zo kun je bijvoorbeeld een gratis workshop, massage, proefles of allerlei andere toffe dingen vinden. 

Ben je benieuwd naar de Nationale Sportweek, de doelstellingen van Kazerne12 of wil je op zoek naar een van die toffe cadeau’s? Bekijk dan hun website!

Sport doet iets met je…

Over Unplayed

Unplayed is een full-service Inbound marketing (automation) agency. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met alle facetten die te maken hebben met de merkbeleving van jouw bedrijf. Onze blog is een online weerspiegeling van hoe wij zijn. Creatief, zakelijk en toch persoonlijk. Wij focussen ons op ‘verdiende aandacht’ in plaats van ‘gekochte media’.

Beniewd naar meer?

On Key

Related Posts

test

dit is een test dit is een test.

sharpspring gold certified

Unplayed Sharpspring gold certified

CHAPTER BUSINESS Unplayed: Sharpspring Gold Certified partner JOSKA KOCH – 2 maart 2020 Sinds vorige week is Unplayed officieel erkend als ‘Sharpspring Gold Certified’. Middels

Perfect Audiences

Perfect Audiences

LET’S AUTOMATE PERFECT AUDIENCES BY SHARPSPRING JOSKA KOCH – 5 februari 2020 Perfect Audiences, een onderwerp wat we al kort besproken hebben in deze blog.

JOIN OUR NEWSLETTER!

Ontvang regelmatig relevante updates, nieuws over ontwikkelingen en interessante persoonlijke verhalen.