Branding

Het definiëren van een marketingstrategie en de vertaling hiervan naar de (potentiële) consument. Dit door middel van de effectieve inzet van de juiste marketingtools, bij de juiste doelgroep op het juiste moment.

Voeg je koptekst hier toe

Bouwen aan uw merk: het uitvergroten van hetgeen uw organisatie uniek maakt, met als doel om andere daarmee van dienst te kunnen zijn. Hierin is een merk de verzameling verwachtingen, herinneringen, verhalen en relaties die ervoor zorgen dat u onderscheidend bent ten opzichte van de concurrent. Het is dus belangrijk om uw consument direct duidelijk te maken waar uw krachten liggen ten opzichte van uw concurrent. Dit gebeurt wanneer zij zich kunnen identificeren met de normen en waarden van de organisatie en zich aangetrokken voelen tot het merk. Vanuit de kern bouwen aan uw merk en de boodschap op krachtige wijze toe naar buiten toe vertalen, of het nu gaat om een website, poster, visitekaartje en veel meer, dat is steeds weer onze uitdaging. Wij vertalen uw verhaal in alles wat uw (potentiële) consument van u ziet, hoort en voelt. Van een gehele merkstrategie opzetten tot het ontwerpen van uw logo, bij ons is alles mogelijk. 

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden of vraag hier een offerte aan!

Waarin we kunnen ondersteunen..

1

BRANDING: Merkstrategie en imago

Een belangrijk onderdeel van branding zijn uw merkstrategie en het imago dat u heeft opgebouwd/wenst op te bouwen. Wat is precies uw boodschap en hoe vertalen we deze op de meest effectieve wijze naar buiten toe? Hoe moet uw bedrijf zich positioneren ten opzichte van de concurrent? Welke middelen kunnen u daarbij helpen? Dat is merkstrategie: samen bouwen aan een uniek merk. Een merk met een duidelijke boodschap welke, op alle facetten altijd, op het juiste moment en tot slot bij de juiste doelgroep terecht komt. 

BRANDING: Webdevelopment

Het komt regelmatig voor dat er (te) hoge bedragen worden betaald voor slechts een goed uitziende website. Dit gebeurt vaak zonder dat men precies weet waarvoor er nu eigenlijk betaald wordt. Daarbij komt ook nog eens de vraag:  is de investering daadwerkelijk rendabel? Een website is tenslotte een zeer belangrijk onderdeel van branding en tevens uw online visitekaartje. Het middel dat (potentiële) klanten ervan kan overtuigen om wel of niet voor uw diensten en/of producten te kiezen. Uiteindelijk gaat het erom dat uw website zich verkoopt, dat het tevens duidelijk is voor de bezoeker welke actie van hem/haar verwacht wordt. Een goede website is/moet veel meer zijn dan slechts een mooi uitziende webpagina. 

2

3

BRANDING: Grafisch Design

Wij geven visueel vorm aan uw ideeën in verschillende soorten (fysieke en online) media, met als uiteindelijke hoofddoel: op creatieve wijze informatie verschaffen aan uw (potentiële) consument. Hierbij zetten wij uw boodschap om in diverse vormen van grafisch design: visitekaartjes, fotografie, video bewerking, animaties, whitepapers, presentaties en logo’s.

Een aantal voorbeelden van ons werk..

Hondenservice Francien

Schoonheidssalon Reuver

Casa Valle Erro

Hondenservice Francien

Alexfunctionfitness

JOS-S

Sluit Menu