BRANDING

Branding gebruiken wij als overkoepelende term voor alles wat benodigd is om een bepaalde identiteit uit te stralen. Denk hierbij aan de realisatie van visuele middelen zoals: webdevelopment, grafisch designs, videografie, fotografie, social media en meer. Dit is van belang om het imago dat jij met je bedrijf wilt uitstralen naar de buitenwereld, op de juiste manier over te laten komen. Een duidelijk visie, eenheid en consistentie zijn hierin enorm belangrijk. 

“The reality is the best marketers are using both inbound marketing and marketing automation together, and they are getting great returns.”

Bouwen aan uw merk: het uitvergroten van hetgeen uw organisatie uniek maakt, met als doel om andere daarmee van dienst te kunnen zijn. Hierin is een merk de verzameling verwachtingen, herinneringen, verhalen en relaties die ervoor zorgen dat u onderscheidend bent ten opzichte van de concurrent. Het is dus belangrijk om uw consument direct duidelijk te maken waar uw krachten liggen ten opzichte van uw concurrent. Dit gebeurt wanneer zij zich kunnen identificeren met de normen en waarden van de organisatie en zich aangetrokken voelen tot het merk. Vanuit de kern bouwen aan uw merk en de boodschap op krachtige wijze toe naar buiten toe vertalen, of het nu gaat om een website, poster, visitekaartje en veel meer, dat is steeds weer onze uitdaging. Wij vertalen uw verhaal in alles wat uw (potentiële) consument van u ziet, hoort en voelt. Van een gehele merkstrategie opzetten tot het ontwerpen van uw logo, bij ons is alles mogelijk. 

Neem contact met ons op en bespreek de mogelijkheden of vraag hier een offerte aan!

Building visuals

Dienstenaanbod

Webdevelopment

We leren je perfecte klant kennen en beschrijven deze aan de hand van verschillende aspecten. Welke behoefte heeft je (potentiële) klant? Waar en wanneer kunnen we hem/haar bereiken en hoe worden aankoopbeslissingen genomen? Vervolgens stellen we relevante content op we voorzien aan jouw ideale klant op het juiste moment. Je kunt bierbij denken aan infographics, video’s, tekstuele content, handleidingen etc. Tot slot meten we continu het gedrag op individueel niveau waardoor we de klant steeds beter leren kennen en de kans op conversie hoger wordt.

–> Benieuwd wie jouw ‘ideale’ klant is en hoe je hem/haar het beste kunt benaderen?

up fotos

Grafisch design

Binnen organisaties waar sprake is van een Sales en/of Marketingafdeling merken we vaak dat andere organisatievraagstukken naar boven komen. Hoe ziet ons marketing en verkoopproces eruit? Hoe kunnen we deze processen optimaliseren en beter op elkaar laten aansluiten? Hoe zorgen we ervoor dat we meer draagvlak creëren binnen de afdeling Sales ten opzichte van de marketing en vice versa. Al dat soort vragen kunnen we tackelen middels een effectieve inzet van een Marketing Automation systeem waarbij we jullie eigen CRM met gemak kunnen integreren.

–> Hoe kun je werkprocessen optimaliseren?

Social Media

Een heikel punt binnen marketing blijft het overleggen van resultaat. Wat is nu precies het rendement van onze investering in marketing? Deze vraag krijgen we vaak en dat vinden we niet meer dan logisch. Vandaar dat wij het Belangrijk vinden om de exacte Return On Investment van de totale investering alsook van losse marketinginitiatieven te overleggen. Zo meten we wat wel en niet werkt en welke verbeteringen we moeten doorvoeren om sneller onze Strategische (Marketing) doelen samen te behalen met de ondersteuning van Marketing Automation.

–> Wil je het vrijblijvend een keer proberen?

Let us show

Portfolio