You miss 100% of the shots you didn't take.

Mijn naam is Dirk Driessen, 25 jaar en sinds augustus 2018 ben ik mede-eigenaar van Unplayed V.O.F. Een eigen onderneming is niet iets waar ik op jonge leeftijd al mee bezig was. De laatste jaren van mijn studie in Nijmegen hebben echter gezorgd voor een verandering in deze ‘’mindset’’. Zo kwam ik in contact met verschillende ondernemers, ieder met zijn of haar eigen verhaal. Dit heeft mij enorm geïnspireerd en tevens de belangstelling gewekt over het ondernemerschap. Daarnaast hebben ook de opkomst van het flexibele werken en autonomie mij geprikkeld om een start te durven zetten binnen deze wereld. Onzekerheid, risicovol en hoge verantwoordelijkheid, voor vele beangstigende termen, maar voor mij juist de uitdaging die mij energie geeft om iedere dag harder te blijven werken.

Mijn achtergrond

De rode draad in mijn achtergrond is sport. In totaal heb ik 8 jaar studie gevolgd binnen de sportsector. De laatste 4 jaar hiervan lag de focus met name op strategisch management en sportmarketing. Vanuit deze achtergrond probeer ik mijn kennis te delen en toe te passen op verschillende branches. Ik leer, iedere dag en van iedere sector, maar voor mij ligt de uitdaging voornamelijk in het complementaire stuk. Hoe kunnen we branches/sectoren van elkaar laten leren en hoe delen we die kennis. Vooral niet denken in hokjes maar in creatieve oplossingen. Dat maakt het naast origineel ook functioneel, want uiteindelijk willen we allemaal een ding en dat is? Juist ja, resultaat.

Mijn rol binnen unplayed

Mijn rol binnen Unplayed is uiteraard het ondersteunen van onze ‘core business’, marketingstrategieën ontwikkelen om dit volgens het inbound principe bij verschillende organisaties te implementeren. Persoonlijke aandacht is een van onze ‘key words’ om dit mogelijk te kunnen maken. Geen gestandaardiseerd protocol, maar 1 op 1, goed luisterend naar de visie van ieder bedrijf en samen tot een plan/werkwijze komen. Een plan waarbij we onze kennis en ervaring op het gebied van online- en digitale media combineren met de specialistische vakkennis van onze klant over de betreffende branche. Naast onze ‘core business’ blijf ik uitkijken naar nieuwe uitdagingen of mogelijke samenwerkingen. Ik geloof in synergie want 1 + 1 = 3 toch?

Benieuwd wat ik voor u of uw organisatie kan betekenen of wilt u graag een keer het gesprek aan gaan? Neem dan contact met mij op.

Vond je dit leuk? Deel ons bericht via:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
5/5
Joska

Unplayed Blog

The most powerfull leadership tool you have, is your own personal example.

Our calendar

januari 2020
M D W D V Z Z
« nov    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

The instagram feed

Volg ons op social media:

Laatste posts:

Catagorieën:

Business

Ons verhaal
Persoonlijk leiderschap
Branding
Trends- en ontwikkelingen
Gastblogs

Lifestyle

The dogs tail
Inspiratie
Avontuur
Momenten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu