De gezichten achter Unplayed: JOSKA

Mijn naam is Joska, 22 jaar en sinds augustus 2018 ben ik mede-eigenaar van Unplayed V.O.F. Met de start van Unplayed ging voor mij een droom in vervulling, namelijk: ondernemer worden. Al op jonge leeftijd heb ik een enorme ambitie ontwikkeld voor ondernemen. Het eigen baas zijn, de verantwoordelijkheid, de ruimte en zelfs de risico’s die je als zelfstandig ondernemer loopt, alles in het vak ‘ondernemen’ spreekt mij aan en past bij mij als persoon. Gelukkig ben ik realistisch genoeg om te beseffen dat je ook regelmatig voor uitdagingen komt te staan, maar eigenlijk vind ik dat stiekem ook wel weer leuk.

The strongest factor of succes is self-esteem: Believing you can do it, believing you deserve it and stop thinking about other people's opinions.

Mijn achtergrond

Zelf heb ik een bedrijfskundige achtergrond. Zo ben ik, inmiddels alweer bijna 2 jaar geleden, afgestudeerd op de opleiding Bedrijfskunde in Nijmegen. Daarnaast heb ik mij gespecialiseerd in nieuwe- en digitale media. Hetgene wat mij aansprak in mijn studie is eigenlijk ook iets wat ik tot op de dag van vandaag weiger los te laten: namelijk de breedte. Ik zie mezelf niet als specialist, eerder als generalist. Iets wat ik vroeger juist best lastig vond aangezien ik nooit wist wat ik wilde, terwijl iedereen om mij heen dat wel wist. Inmiddels heb ik dit leren te waarderen. Vraagstukken bekijk ik graag vanuit diverse perspectieven, zo krijg ik voor mezelf een 360- graden beeld van de situatie en ben ik op de hoogte van alle mogelijke gevolgen.

The more the world is specialized, the more it will be run by generalists.

Mijn rol binnen Unplayed

Mijn rol binnen Unplayed omschrijf ik liever als Marketing Consultant dan als online marketeer. Vanuit mijn positie ondersteun ik bedrijven bij het definiëren van hun missie en de vertaling daarvan in een (digitale) strategie die past bij het bedrijf. Het Inbound Marketing Principe dat wij voeren binnen Unplayed past precies bij mij; uitgaan van je eigen kennis, kunde en kracht en daardoor de focus leggen op doordacht leiderschap, organische zichtbaarheid en sociale reikwijdte. De bedrijven waar wij mee samenwerken staan voor ons centraal; wat is hun bestaansrecht, hoe is het bedrijf ingericht en hoe leeft het binnen de (potentiële) doelgroep. Dit zijn onderwerpen die voor ons van uiterst belang zijn.

Wat mijn beroep zo leuk maakt is dat wij ervoor kiezen om SAMEN te werken met onze klanten en niet VOOR onze klanten te werken. Wie zien marketing niet als doel op zich, maar als middel om bedrijfsdoelstellingen op een effectieve en innovatieve manier te realiseren. Waarbij wij altijd uitgaan van verdiende aandacht en niet van gekochte media.

Vond je dit leuk? Deel ons bericht via:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp

Wil je graag weten wat ik voor jou of jouw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met mij op.

5/5

Unplayed Blog

The most powerfull leadership tool you have, is your own personal example.

Our calendar

oktober 2019
M D W D V Z Z
« sep    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

The instagram feed

Volg ons op social media:

Laatste posts:

Catagorieën:

Business

Ons verhaal
Persoonlijk leiderschap
Branding
Trends- en ontwikkelingen
Gastblogs

Lifestyle

The dogs tail
Inspiratie
Avontuur
Momenten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu