Welke marketingtechnieken, tools en expertises passen bij uw organisatie en nog belangrijker: uw doelgroep. Hoe kunt u deze het beste inzetten om zoveel mogelijk rendement te behalen? Daar helpen wij u graag bij!

DIENSTEN

Wij zien marketing niet als een doel op zich, maar als een middel dat tegenwoordig noodzakelijk is om bedrijfsdoelen te kunnen behalen. Daardoor is het een ontzettend belangrijk middel dat essentieel is om uw bedrijf op de kaart te zetten. Of u nu een dienst of een product aanbiedt, marketing is onmisbaar. Wij merken dat er nog te weinig, effectief gebruik wordt gemaakt van alle mogelijkheden die marketing te bieden heeft. Als gevolg daarvan wordt er vaak zinloos veel geld in marketingactiviteiten geïnvesteerd die naar verhouding weinig rendement opleveren. Unplayed adviseert uw bedrijf hier dus ook graag in. Marketing is veel meer dan slechts Social Media, SEO en SEA. Bij Unplayed zoeken wij altijd naar onbespeelde gebieden voor uw bedrijf en samen met u, maken wij een plan om deze gebieden zo effectief en optimaal mogelijk te benutten. 

Wij verrichten werkzaamheden binnen o.a. de volgende vakgebieden:

UNPLAYED

STRATEGISCHE MARKETING

Wij werken samen met onze klant aan het definiëren van een passende marketingstrategie. Een combinatie van technologie, kennis en inzet van de juiste tools, procesmatig denken en creativiteit is hierin uiterst belangrijk. We leren de ‘perfecte potentiële klant’ kennen en bepalen SAMEN hoe en wanneer we deze zo effectief mogelijk kunnen benaderen.

–> Wat houdt strategische marketing precies in

UP CP - SS CREATIVEXINDUSTRIAL

MARKETING AUTOMATION

Marketing Automation integreren wij binnen bedrijven met als doel: het automatiseren en optimaliseren van marketing processen. Alle marketinginitiatieven worden gemonitord binnen één gebruiksvriendelijk platform met directe CRM koppeling. Hierdoor leren we de optimale marketingmix kennen en laten we (de afdelingen) Marketing en Sales beter samenwerken.

–> Voor wie is Marketing Automation geschikt?

CONCEPTONTWIKKELING

Hoe raak je van de strategische ‘WAT’ naar het concrete en operationele ‘HOE’? Dit proces noemen wij conceptontwikkeling. Zijn er ideeën voor een nieuw(e) product, dienst, locatie of speelt er een intern of extern organisatievraagstuk waarbij conceptontwikkeling de uitkomst is? Wij ondersteunen in het effectief, tijdig, concreet en testbaar maken van nieuwe initiatieven. Proces optimalisatie, innovatief vermogen en creativiteit spelen hierin een essentiële rol.

–> Benieuwd of concept ontwikkeling voor jullie de uitkomst is?

BRANDING

Branding gebruiken wij als overkoepelende term voor alles wat benodigd is om een bepaalde identiteit uit te stralen. Denk hierbij aan de realisatie van visuele middelen zoals: webdevelopment, grafisch designs, videografie, fotografie, social media en meer. Dit is van belang om het imago dat jij met je bedrijf wilt uitstralen naar de buitenwereld, op de juiste manier over te laten komen. Een duidelijk visie, eenheid en consistentie zijn hierin enorm belangrijk. 

–> Bekijk ons portfolio