Hoe bereken je het rendement van Marketing Automation?

JOSKA KOCH – 9 oktober 2019

In onderstaand document vind je een praktijkvoorbeeld van bedrijf X. Wat voor bedrijf is het, waar focust het zich op, hoe was de situatie voor Marketing Automation en wat is er allemaal veranderd en ontwikkeld. 

Klik op de eerste afbeelding om het document te openen!

Wil jij GRATIS en VRIJBLIJVEND kennismaken met Marketing Automation? Plan dan nu een gratis demo!

I

Over Unplayed

Unplayed is een full-service Inbound marketing (automation) agency. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met alle facetten die te maken hebben met de merkbeleving van jouw bedrijf. Onze blog is een online weerspiegeling van hoe wij zijn. Creatief, zakelijk en toch persoonlijk. Wij focussen ons op ‘verdiende aandacht’ in plaats van ‘gekochte media’.

Beniewd naar meer?

Benieuwd hoe Marketing Automation jou kan helpen?

JOIN OUR NEWSLETTER!

Ontvang regelmatig relevante updates, nieuws over ontwikkelingen en interessante persoonlijke verhalen.

  • Afgelopen weekend hebben wij een dag mogen meekijken in het opleidingen en trainen van husky’s voor slede racen. Over samenwerken gesproken.. wij kunnen zeker nog wat van deze mooie beesten leren.
  • Wij zijn per februari (mag ook eerder) op zoek naar een Growth Hacking/Online Marketing stagiair. Voor meer info lees de link in onze bio of neem contact op via info@un-played.com
🥂🥂🥂
  • Afgelopen weekend werd onze toegewijde kantoorhond 2 jaar. Gefeliciteeerd moppie! 💕
  • Vanaf vandaag is ons kantoor ook van buitenaf duidelijk te zien! 🤩 Thanks @imkegerritsen voor het ontwerp!
  • Vanaf vandaag zijn we officieel sharspring partner! Sharpspring is een marketing automation platform welke zeer compleet, gebruiksvriendelijk en krachtige tools biedt die ervoor zorgen dat marketingprocessen binnen organisaties beter op elkaar afgestemd worden en uw organisatie “top of mind” blijft, bij de potentiële doelgroep. Op naar nieuwe uitdagingen! 🥂
  • Brainstormsessies op deze mooie dag op een prachtige locatie! 🌷🌝
Sluit Menu