WHATS NEW: SHARPSPRING FEATURES

JOSKA KOCH – 27 november 2019

Samen met Sharpspring zijn we hard aan de slag gegaan met een aantal verbeterpunten. Deze zijn opgepakt en worden binnenkort geïntroduceerd onder de gezamenlijke noemer ‘PERFECT AUDIENCE’. We wilden je graag persoonlijk op de hoogte brengen rondom alle nieuwe ‘features’ die dit met zich meebrengt en onze gedachten hierover met jou delen. Er zijn een aantal mooie stappen gemaakt, waar wij erg blij mee zijn en waar niet alleen wij maar ook jij goed van kan profiteren.

De belangrijkste punten:

Een platform voor alles

 

Perfect Audience is gemakkelijk. Wanneer je gebruik maakt van (re)targeting is er een grote kans dat je gebruik maakt van verschillende platformen (google, facebook etc.). Dit is ontzettend veel werk. Perfect Audience wordt gekoppeld aan alle grote advertentie (en hun partner) netwerken: Google display network, Facebook, Instagram, Rubicon, Yahoo, OpenX, Appnexus en meer. Je bent nu dus in staat om al je advertentiecampagnes te maken, onderhouden en optimaliseren (dus van verschillende sites) in één zeer gebruiksvriendelijke interface.

S

Software development is technical activity conducted by human beings. 

Instagram posting!!

Eindelijk Instagram!! Facebook (de eigenaar van instagram) heeft voor meer dan een jaar de toegang tot internet voor andere systemen geblokkeerd. Dit maakte dat we via sharpspring Instagram niet konden koppelen aan het social media management platform. Perfect Audience heeft ervoor gezorgd dat we een official Facebook Marketing partner zijn geworden waardoor we Instagram nu kunnen gaan koppelen aan de Social Media managemenent tools.

Overig

Bovenstaande twee punten staan nu boven aan de prioriteitenlijst en worden geïntroduceerd voor het eind van het jaar. In het aankomende half jaar staan ook onderwerpen als SEO- optimalisatie, geïntegreerde campagne attributie, advertentie impressies in Life of the Lead, uitbreiding van dynamische lijsten en nog meer centraal.

Samenvattend, we zijn erg tevreden over de komst van een aantal nieuwe features en we waarderen het dat Sharpspring luistert naar onze feedback. 

Over Unplayed

Unplayed is een full-service Inbound marketing (automation) agency. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met alle facetten die te maken hebben met de merkbeleving van jouw bedrijf. Onze blog is een online weerspiegeling van hoe wij zijn. Creatief, zakelijk en toch persoonlijk. Wij focussen ons op ‘verdiende aandacht’ in plaats van ‘gekochte media’.

Beniewd naar meer?

Benieuwd hoe Marketing Automation jou kan helpen?

JOIN OUR NEWSLETTER!

Ontvang regelmatig relevante updates, nieuws over ontwikkelingen en interessante persoonlijke verhalen.

Instagram did not return a 200.