Over ons

Wij zijn een jonge organisatie, met sterke focus op ontwikkeling, innovatie en samenwerking. Krachten bundelen staat bij ons centraal. Unplayed is opgericht door 2 jonge ondernemers met ieder hun eigen specialisme.

Voeg je koptekst hier toe

Unieke, sterke merken bouwen. Daar halen wij veel energie uit. Doelen behalen en het verhaal van uw organisatie vertalen naar uw doelgroep, op het juiste moment, daar ligt onze uitdaging. Wij combineren onze kennis en ervaring van de marketingwereld en verschillende tools met uw specialistische vakkennis van uw bedrijf en branche. Vanuit creatief, innovatief en vooruitstrevend oogpunt meedenken hoe wij uw organisatie kunnen laten groeien, daar worden wij gelukkig van. Vol met ambitie en ondernemerschap streven wij, samen met u, naar alleen het allerbeste resultaat. 

Natuurlijk doen wij dit werk niet volledig alleen. Wij hebben een sterk partnernetwerk opgebouwd van bedrijven die onze visie begrijpen en hierin graag met ons meedenken. Denk jij van toegevoegde waarde te kunnen zijn? Neem dan contact op!

Even voorstellen...

Wie zijn wij?

Dirk Driessen

Commercieel partner
Nice to meet you!

Mijn grootste interesses liggen op het gebied van branding, activatie en het onderzoeken van innovatieve mogelijkheden om duurzame klantrelaties uit te kunnen bouwen. Zelf ben ik gespecialiseerd in de toepassing hiervan in de sport- en evenementenwereld. Binnen deze werelden heb ik een breed netwerk opgebouwd dat ook voor uw organisatie interessant kan zijn. Tot slot ben ik bij verschillende organisaties zeer actief betrokken waarbij ik vanuit commercieel oogpunt meedenk om nieuwe verbindingen te leggen. 

Joska Koch

Creatief partner
Nice to meet you

Ondernemerschap is een aspect dat mij altijd heeft geïntrigeerd. Na het afronden van mijn Bachelor of Business Administration en het opdoen van werkervaring bij verschillende bedrijven, hebben we de kans aangegrepen om ons eigen bedrijf op te zetten. Het adviseren van bedrijven op het gebied van online/offline marketing en inzicht geven in mogelijkheden door de komst van nieuwe- en digitale media, om uw bedrijf te laten groeien, is iets waar ik heel gelukkig van word.