PERFECT AUDIENCES BY SHARPSPRING

JOSKA KOCH – 5 februari 2020

Perfect Audiences, een onderwerp wat we al kort besproken hebben in deze blog. Het combineert krachtige, MKB gefocuste digitale advertentie platforms en Marketing Automation.

Wat is perfect Audiences

Het Perfect Audience cloud gebaseerde platform maakt retarging via cross mediale kanalen mogelijk voor bekende leads als ook gepersonaliseerde advertenties voor nieuwe klanten via de lookalike audience functionaliteit. Marketeers kunnen hun campagnes hierin creëren, managen en optimaliseren over allerlei soorten platformen (google, facebook, instagram en diverse partner netwerken). Alles binnen een makkelijke, gebruiksvriendelijke omgeving.

 

Wij zijn erg tevreden met de lancering van Perfect Audience omdat we hiermee niet alleen ons bedrijf kunnen ontwikkelen, maar ook onze klant betere resultaten kan behaalt. We geloven er stellig in dat personalisatie, targeting en retargeting onmisbaar zijn voor (online) succes bij bedrijven. Dit, omdat het voornamelijk bijdraagt aan de effectiviteit van alle andere marketinginitiatieven die bedrijven voeren.

 

Advertenties die worden geplaatst via het platform worden volledig uitgemeten over alle verschillende (sociale) netwerken, inclusief google, yahoo!, Rubicon etc. Hierdoor voorziet het in een groot deel van de tools die wij als marketeers nodig hebben om lead generatie en sales stimulatie te bevorderen. Gelijktijdig meten we de Return On Investment van iedere advertentie nauwkeurig. Hierdoor kunnen we gemakkelijk de meeste effectieve kanalen en advertenties uitfilteren waardoor we kosteneffectiviteit kunnen waarborgen.

S

 “We believe nearly every business should be leveraging retargeting because it enhances the effectiveness of all their other marketing efforts”

Product Synergie

Deze onderdelen zijn volledig complementair aan de kern faciliteiten die Sharpspring te bieden heeft die ontworpen zijn om leads te genereren, meten, onderhouden en uiteindelijk te converteren tot verkoop.

Overig

Naast het advertentieplatform heeft Sharpspring een aantal mooie nieuwe ontwikkelen die eraan komen binnen hun eigen platform. Hierbij geven we alvast een kleine Sneek peak van een paar nieuwe ontwikkelingen die gepland staan voor het 1e en 2e kwartaal van 2020. 

STAY TUNED!

Over Unplayed

Unplayed is een full-service Inbound marketing (automation) agency. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met alle facetten die te maken hebben met de merkbeleving van jouw bedrijf. Onze blog is een online weerspiegeling van hoe wij zijn. Creatief, zakelijk en toch persoonlijk. Wij focussen ons op ‘verdiende aandacht’ in plaats van ‘gekochte media’.

Beniewd naar meer?

Benieuwd hoe Marketing Automation jou kan helpen?

JOIN OUR NEWSLETTER!

Ontvang regelmatig relevante updates, nieuws over ontwikkelingen en interessante persoonlijke verhalen.

Instagram did not return a 200.