Sustainable Dutch Fashion Week

september 23, 2020

Vandaag is de start van de Sustainable Dutch Fashion Week. Deze week staat volledig in het teken van duurzame mode, bewustwording en informeren. Door kleine veranderingen aan te brengen en bewuste keuzes te maken zorgen we samen voor een betere omgeving voor mens en dier. 

FashionStash, een tassen- en lederwaren bedrijf met zowel een fysieke vestiging in het centrum van Panningen als een online webshop, is continu bezig met blijven ontwikkelen op het gebied van duurzaamheid. Steeds meer duurzaam geproduceerde en vegan tassen worden toegevoegd in het assortiment.

Tijdens de Sustainable Dutch Fashion Week hoopt FashionStash alle tassenliefhebbers te inspireren om iets bewuster te shoppen. Voor meer informatie of ben je benieuwd naar de prachtige tassen die FashionStash aanbiedt, bekijk de webshop van FashionStash of volg @FashionStash op social media. 

Het gaat niet om alles perfect doen, het gaat om het zo goed mogelijk doen.

Over Unplayed

Unplayed is een full-service Inbound marketing (automation) agency. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met alle facetten die te maken hebben met de merkbeleving van jouw bedrijf. Onze blog is een online weerspiegeling van hoe wij zijn. Creatief, zakelijk en toch persoonlijk. Wij focussen ons op ‘verdiende aandacht’ in plaats van ‘gekochte media’.

Beniewd naar meer?

On Key

Related Posts

test

dit is een test dit is een test.

sharpspring gold certified

Unplayed Sharpspring gold certified

CHAPTER BUSINESS Unplayed: Sharpspring Gold Certified partner JOSKA KOCH – 2 maart 2020 Sinds vorige week is Unplayed officieel erkend als ‘Sharpspring Gold Certified’. Middels

Perfect Audiences

Perfect Audiences

LET’S AUTOMATE PERFECT AUDIENCES BY SHARPSPRING JOSKA KOCH – 5 februari 2020 Perfect Audiences, een onderwerp wat we al kort besproken hebben in deze blog.

JOIN OUR NEWSLETTER!

Ontvang regelmatig relevante updates, nieuws over ontwikkelingen en interessante persoonlijke verhalen.