Storytelling: onze klanten - Bob Noten Uitvaartbegeleiding

'' Let's inspire each other en create new things''

Inmiddels werken wij met verschillende bedrijven in diverse, uiteenlopende sectoren samen. Deze mogen wij ondersteunen in hun marketingactiviteiten en met het nieuwe- en digitale denken implementeren in hun organisaties. In onze rubriek Storytelling: onze klanten, leest u de vraagstelling van onze klant, onze zienswijze hierop en de ondersteuning die wij ze bieden.

De klant

Afscheid nemen van een dierbare kun je maar één keer doen. Dat betekent dat een gedegen voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart van groot belang zijn. Samen met u zorgt BNU voor een passend afscheid, dát vormt telkens weer hun uitdaging. Ontzorgen, meedenken en daar waar mogelijk ook ideeën aanreiken, is waar BNU in uitblinkt. Ondersteund door een vakbekwaam team van zeer gedreven en deskundige medewerkers staan zij dag en nacht klaar voor de nabestaanden.

Het doel

Ook binnen de uitvaartwereld wordt marketing- en communicatie steeds belangrijker. Inmiddels zijn er verschillende onderzoeken gedaan waaruit duidelijk blijkt dat steeds meer ‘traditionele’ uitvaartverzorgers zich bezighouden met nieuwe- en digitale media. Dit kost namelijk veel minder geld dan bijvoorbeeld dure advertenties in kranten en de doelgroep is makkelijker te bereiken door een goede online vindbaarheid en social media. Het doel van onze samenwerking met BNU is zoeken naar een goede marketingstrategie waarbij we de trends- en ontwikkelingen binnen nieuwe media combineren met de persoonlijke aanpak en sterke punten waarin BNU zich onderscheidt.

De oplossing

Hoe vertalen we de boodschap van BNU naar buiten toe? Daar waar het samen zoeken naar een passend afscheid, de uitdaging is van BNU. Geldt het aspect ‘SAMEN’ ook voor onze samenwerking. De basis bij BNU is er, het is een stabiele organisatie in ontwikkeling die weet wat ze wil, zeker nog veel meer groeipotentieel heeft en veel waarde hecht aan innovativiteit. Samen werken we aan een marketingstrategie, waarbij het persoonlijk aspect en het verhaal achter BNU altijd de leidende draad zal zijn. Middels een goede verzameling en inzet van verschillende marketingtools zorgen we ervoor dat de boodschap van BNU op de juiste manier, bij de juiste mensen terechtkomt.

Onze relatie met BNU is mooi voorbeeld van kort cyclisch vernieuwen en samen werken met je eigen klant. Wilt u meer weten over deze klant? Klik dan op op deze link.

Vond je dit leuk? Deel ons bericht via:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
5/5
Joska

Unplayed Blog

The most powerfull leadership tool you have, is your own personal example.

Our calendar

juni 2021
M D W D V Z Z
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930  

The instagram feed

Instagram did not return a 200.

Volg ons op social media:

Laatste posts:

Meest recente berichten

Catagorieën:

Business

Ons verhaal
Persoonlijk leiderschap
Branding
Trends- en ontwikkelingen
Gastblogs

Lifestyle

The dogs tail
Inspiratie
Avontuur
Momenten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geef een antwoord

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.