Storytelling: onze klanten - Jos-S

Wij werken met verschillende bedrijven, afkomstig uit diverse, uiteenlopende branches samen. Deze mogen wij ondersteunen met betrekking tot de marketingactiviteiten en het implementeren van het nieuwe- en digitale denken binnen hun organisatie. Van marketing automation tot concept ontwikkeling en van web development tot Social Media beheer. In onze rubriek – Storytelling: onze klanten … krijgen jullie een beeld van onze samenwerkingen.

Voeg je koptekst hier toe

Dynamisch, Durven, Doen vs. Destination, Desire, Drive.

De klant: Jos-S

Jos (eigenaar Jos-S) daagt mens en organisatie uit om buiten hun grenzen te denken en te handelen, los van de gebaande paden. Dit doet hij middels zijn oberservering- en analytisch vermogen en daarnaast maakt hij gebruik van zijn eigen creativiteit. Jos levert maatwerk. Zo worden coaching trajecten en trainingen altijd aangepast op de organisatie of het individu. Dit is kenmerkend voor zijn ‘’eigenwijze’’ manier van denken. Met zijn dagelijkse omgeving, ruime kennis en levenservaring als inspiratiebron, zorgt Jos ervoor dat mens en organisatie weer kunnen verbinden. Alles met het doel om het individu niet alleen te laten groeien in zijn eigen authenticiteit en kracht, maar ook een waardevolle bijdrage te leveren aan het rendement van de gehele organisatie.

Het doel

(Bedrijfs-) coaches kunnen vandaag de dag niet meer om het stukje ‘online’ heen. Waar deze markt zich in eerste instantie juist heel erg afzette tegen de ontwikkelingen op digitaal gebied, omdat dit lijnrecht tegen over het, juist zo uiterst belangrijke persoonlijke aspect van hun vak, staat. Dat is dan ook meteen de uitdaging. Hoe brengen we de authenticiteit van Jos als persoon, maar ook als organisatie naar voren waarbij we toch dichtbij de aard van het beestje blijven. Wij ondersteunen Jos met de onlineactiviteiten die bij hem/zijn organisatie passen.

Zo lanceren we binnenkort als allereerst zijn gloednieuwe website. Passend bij de minimalistische en authentieke stijl van Jos, maar toch modern en met onderliggende boodschap. Ook het opstellen en uitvoeren van een goede LinkedInstrategie, speelt een cruciale rol in onze samenwerking.

Samenwerking Unplayed en Jos-S

Wij zien onze samenwerking met Jos-S als tweerichtingsverkeer die wij als erg waardevol ervaren. Daar waar wij ondersteunen bij het implementeren van het nieuwe digitale denken binnen Jos-S, ondersteunt Jos ons bij de ontwikkeling van ons bedrijf, zowel zakelijk als persoonlijk. Net zoals bij al onze klanten leggen we bij Jos-S de focus op verdiende aandacht in plaats van gekochte media. Doordacht leiderschap, FAN- engagement, organische zichtbaarheid en sociale reikwijdte zien hierbij van uiterst belang.

De website van Jos-S lanceert binnenkort. Alvast een kijkje nemen? Bezoek https://www.jos-s.nl/content  Hieronder is alvast een kleine sfeerimpressie te vinden van Jos-S. 

Vond je dit leuk? Deel ons bericht via:

Facebook
LinkedIn
WhatsApp
5/5

Unplayed Blog

The most powerfull leadership tool you have, is your own personal example.

Our calendar

november 2019
M D W D V Z Z
« okt    
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

The instagram feed

Volg ons op social media:

Laatste posts:

Catagorieën:

Business

Ons verhaal
Persoonlijk leiderschap
Branding
Trends- en ontwikkelingen
Gastblogs

Lifestyle

The dogs tail
Inspiratie
Avontuur
Momenten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Sluit Menu