MIFA aluminium
---

Mifa is specialist in aluminium extrusie profielen. Door precisie extrusie hebben ontwerpers een enorme vormvrijheid, zonder de beperkingen van standaardnormen. Daardoor kunt u het optimale product realiseren. Precisie extrusie van aluminium profielen is een perfect alternatief voor verspanen.
Ontdek meer

Outdoor Training Reuver
---

Outdoor Training Reuver is een creatieve en uitdagende beweegaanbieder en people community in Reuver waarbij sporten in de buitenlucht centraal staat. De organisatie bestaat uit 2 gemotiveerde trainers die plezier en uitdaging hand in hand laten gaan. Er worden op verschillende momenten in de week gevarieerde outdoor trainingen verzorgd in een natuurlijke omgeving.
Ontdek meer

FashionStash
---

Dé plek voor alle trendy treasures op het gebied van tassen & lederwaren. Zowel fysiek als online! FashionStash is het voorbeeld van hard werken, in jezelf geloven en je dromen najagen. Wekelijks wordt er gezocht naar de mooiste tassen en nieuwste trends. De collectie biedt voor iedere vrouw wat wils aan.
Ontdek meer

Van Duren Groenservice
---

Van Duren Groenservice is een hoveniersbedrijf, dat in de de afgelopen 12 jaar veel ervaring heeft opgedaan in het ontwerp, de renovatie en het onderhoud van tuinen.
Ontdek meer

Jos-S Bedrijfscoaching
---

Ik wil graag authentiek blijven en vooral mezelf zijn binnen mijn werkveld. Oprechtheid, nieuwschierigheid en echtheid zijn menseigen. Zo geloof ik dat ik mensen kan verbinden, meeneem en uitdaag in hun ontwikkeling.
Ontdek meer

Kazerne 12
---

Onder de naam Kazerne12 werken verschillende partners in de vorm van een collectief samen aan een gezamenlijke missie op het gebied van gezondheid, schoonheid, persoonlijke ontwikkeling en tijd voor jezelf.
Ontdek meer

FITFANATICS
---

FitFanatics is een jong en innoverend bedrijf dat zich richt op voeding, personaltraining en gezondheid. FitFanatics biedt hulp in zowel aankomen als afvallen via een volledig op maat gemaakt voeding- en/of trainingsschema. Hierbij wordt rekening gehouden met alle wensen en voorkeuren van jou als persoon. Aandacht, persoonsgerichte coaching en kwaliteit staat bij FitFanatics hoog in het vaandel.Op deze manier biedt FitFanatics jouw alle hulp op weg naar een gezonde leefstijl. FitFanatics is gevestigd in Panningen (Peel en Maas) en Venlo.
Ontdek meer

Bob Noten Uitvaartbegeleiding
---

Afscheid nemen van een dierbare kun je maar één keer doen. Dat betekent dat een gedegen voorbereiding en de uitvoering van de uitvaart van groot belang zijn. Samen met u zorgt Bob Noten met zijn team (dag en nacht) voor een passend afscheid. Ontzorgen, meedenken, mogelijk ook ideeën aanreiken…daar zijn ze goed in.
Ontdek meer

Cite Clothing
---

Wij richten ons op de kleinere steden, die vaak ondergerepresenteerd zijn in de mainstream mode. Met onze T-shirts kun je voortaan overal ter wereld laten zien waar je voor staat. Rep your city, rep yourself.
Ontdek meer

Casa Valle Erro
---

De prachtig gerestaureerde wijnboerderij Casa Valle Erro ligt in het zuiden van Piemonte aan de rivier de Erro en nabij het middeleeuwse dorpje Melazzo. Een ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan steden zoals Turijn, Genua en Milaan, maar ook uitermate geschikt voor een dagje Middellandse Zee. Waardoor perfect voor een luxe en volledig ontspannen vakantie in het noorden van Italië.
Ontdek meer

The Greenhouse coaching & counseling
---

Om tot bloei te komen, is er groei nodig en groei bestaat niet zonder bezieling. Bezieling is de voeding die organisaties en mensen nodig hebben om het optimale uit zichzelf te halen en tot bloei te komen. Bezieling zorgt voor vitaliteit.
Ontdek meer

Hondenservice Francien
---

GEDIPLOMEERDE UITLAATSERVICE, HONDENSCHOOL EN ACTIVITEITEN BEGELEIDING VOOR VENLO EN OMSTREKEN.
Ontdek meer

2MoveMindful
---

Onze gezondheid is een groot goed. Hoe hou jij in deze snel veranderende tijd een gezonde balans tussen geestelijke en lichamelijke belasting? Coaching, ademhalingsoefeningen en mindfulness in de natuur heeft bewezen positieve effecten bij (werk)stress- gerelateerde klachten. Het doel van coachen en bewegen in de natuur is het leren omgaan met (werk)stress en het voorkomen van burn-out/bore-out.
Ontdek meer

PIKA
---

Weg met papieren documenten. Weg met eindeloos bijwerken van Word documenten. Weg met printen en lamineren. Stuur ons het VIB van het product en wij maken er een digitale Werkplek Instructie Kaart van, die eenvoudig gedeeld en gebruikt kan worden. Neem die eerste stap!
Ontdek meer

OUTDOOR TRAINING GAME
---

Deze nieuwe, toffe en innovatieve trainingsvorm biedt inwoners uit onze gemeente en daarbuiten de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met outdoor trainingen. Daarnaast kan het worden gebruikt ter variatie tijdens je hardloop (of fiets) trainingen, als voorbereiding op obstacle runs of gewoon als je even een keer wat extra wilt bewegen. We hebben 4 routes samengesteld van 3 tot 15 kilometer, maar je kunt de trainingen natuurlijk ook individueel volgen. Het enige wat jij hoeft te doen is naar buiten gaan, wij doen de rest!
Ontdek meer

Slagerij Franssen
---

Slagerij en worstmakerij Franssen aan de Keulseweg 97 in Reuver – Offenbeek is al bijna honderd jaar hét vertrouwde adres voor al uw overheerlijke, ambachtelijke, bereide vleeswaren. Daarnaast is ons motto dan ook niet voor niets: Puur Ambachtelijk Genieten.
Ontdek meer

Adviesgroep Kleef
---

Hoi, ik ben Sven Kleef en woonzaam in Reuver. Ik ben in 2007 gaan werken als financieel adviseur bij een grote intermediair en heb in 2010 de overstap gemaakt om te gaan werken bij de SNS Bank wat nu de Volksbank is geworden. In de afgelopen jaren heb ik heel veel kennis en ervaring opgedaan over alles rondom de aanschaf en financiering van de eigen woning. Van het behandelen van de meest complexe aanvragen tot teamleider van verschillende afdelingen.
Ontdek meer

Alex Function Fitness

Met onze begeleiding ondersteunen wij u bij het behalen en behouden van uw gezondheidsdoelen. Dit doen wij door middel van een low budget lidmaatschap en korte trainingsprogramma's, specifiek afgestemd op U en uw wensen en behoeften. Daarnaast maken wij gebruik van trainingsmethodieken met een hoog FUN- gehalte waardoor u blijvend gemotiveerd zult blijven.

Vossen Bestratingen
---

Al 13 jaar zijn wij succesvol in het ontwerpen en aanleggen van bestratingen en het uitvoeren van sloop- en grondwerkzaamheden voor particulieren, bedrijven en overheidsdiensten.

Saldersbron
---

Saldersbron is een ontmoetingsplek waar niet alleen afscheid maar juist ook het leven centraal staan. Door iedereen deze ruimte te bieden zal dit historische gebouw weer opbloeien. Net zoals het vroeger was toen het nog diende als gemeentehuis van Grubbenvorst en Lottum.
Ontdek meer

Peel & Maas Verbindt.
---

Peel&Maas.verbindt. is een platform waarin (online) verbinding centraal staat. Het platform verbindt ondernemers en biedt een digitale ontmoetingsplek voor ondernemers en hun (potentiële) klanten! Middels het laagdrempelige, maar wel professionele en innovatieve online platform bieden we ondernemers een breed scala aan commerciële mogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan het inplannen van afspraken voor personal shopping, het aanbieden van producten uit de foodsector of directe online verkoop van allerlei soorten producten.
Ontdek meer