UNPLAYED 2020

JOSKA KOCH – 6 JANUARI 2020

Goede voornemens?

Persoonlijk zien wij niet echt de toegevoegde waarde van het opstellen en aankondigen van onze goede voornemens. Wij willen uit ieder jaar het maximale resultaat halen met als voornaamste voornemen: positief denken. Want geloof me, daar haal je meer uit dan je misschien denkt. Door te doen wat JIJ wilt, minder te zeuren, wat dankbaarder te zijn, elkaar wat meer te helpen, open te staan voor veranderingen, je vooral niet te laten leiden door angst en her en der een keer je verantwoordelijkheid durven nemen, maak jij van ieder jaar jouw jaar. En wordt het daaropvolgende jaar – als het goed is – alleen maar beter.

Positiviteit voor ons in 2020 dus. Terugkijkend op het eerste jaar van onze ondernemerschapsreis, kunnen wij alleen maar trots zijn. Ja natuurlijk kunnen er genoeg zaken beter, sneller en efficiënter. Maar het belangrijkste: wij hebben in 2020 de stap gezet om onze droom na te jagen, ongeacht andermans meningen en we bestaan gewoon nog steeds en worden iedere dag groter en volwassener. Daar zijn we trots op en dat zetten we graag zo voort.

Desondanks wij niet houden van de term ‘goede voornemens’ willen we wel graag een aantal van onze doelen met jullie delen. Oftewel Unplayed 2020.

Community building

In de praktijk zien we dat marketing over het algemeen nog altijd als een enorm lastig iets wordt gezien. De reden waarom, omdat het niet tastbaar is. Je zult je verbazen over het feit hoeveel mensen niet eens weten wat marketing precies inhoudt en hoeveel marketeers er dagelijks geconfronteerd worden met het feit dat collega’s eigenlijk niet eens weten wat ze nu precies doen. Wij vinden dat we hier iets mee moeten en hebben besloten dit zowel online als offline te gaan uitvoeren.

Wij zullen een online community gaan oprichten waar vakspecialisten, bloggers, ervaringsdeskundigen etc. etc. regelmatig zullen posten en vragen beantwoorden over verschillende interessante en natuurlijk marketing gerelateerde topics. Daarnaast gaan wij presentatiebijeenkomsten organiseren waarin algemene maar ook specifieke marketingonderwerpen besproken zullen worden. Ook zullen we workshops en trainingen gaan verzorgen over onderwerpen waar veel vraag naar is. Waarom we dit doen?

Omdat we iedere ondernemer, medewerker, directeur of wie dan ook willen overtuigen van de toegevoegde waarde en het belang van marketing. Ongeacht de grootte van de organisatie.

S

It is today that we create the world of the future.

Marketing Automation: prio 1

De rol van Marketing Automation wordt alsmaar groter. Afgelopen jaar hebben wij hier een mooie stap in gezet door gecertificeerd partner van Sharpspring te worden. Inmiddels zijn wij ook bezig met andere typen Marketing Automation software om meerdere bedrijven te kunnen ondersteunen in het optimaliseren van hun marketingprocessen en hun verhaal bij een nog groter publiek te laten landen. Er zijn zoveel bedrijven met de meest mooie verhalen die dit gewoonweg niet naar buiten krijgen door een gebrek aan tijd, geld of kennis en dat is zonde. Wij geloven er heilig in dat we ieder type bedrijf – klein of groot – kunnen helpen d.m.v. een goede inzet en keuze van onze tools en expertises zodat ook jouw organisatie op een gestructureerde manier kan gaan bouwen aan haar merk. Want dat verdient ieder bedrijf.

Overig

Wij zijn een full-service marketingbureau. Dit houdt in dat wij alle diensten aanbieden die marketing gerelateerd zijn. Van strategische marketing tot implementatie van marketing automation en van videomarketing tot web development. Maar natuurlijk kunnen wij dit lang niet allemaal alleen. Daarom focussen wij ons in 2020 op het opbouwen van een vertrouwd en professioneel partnernetwerk waardoor wij ons verdienmodel kunnen uitbreiden, nog hogere kwaliteit kunnen garanderen en het allerbelangrijkst: onze klant zo optimaal mogelijk kunnen ondersteunen.

Nu ik deze 3 doelen zo beschrijf besef ik me ineens dat ik de aller aller belangrijkste vergeet. En dat is een doel waar wij in 2019 al mee begonnen zijn: namelijk de persoonlijkheid. Deze wordt door onze relaties als erg prettig ervaren en dat is ook iets waar wij ons het prettigst bij voelen. Eigenlijk dus niet echt een doel, maar essentieel onderdeel van onze werkwijze. Geen moeilijke gesprekken, dure woorden, afstand tussen jou en ons of wij die je even gaan vertellen hoe het moet. Nee, gewoon 2 partijen die expertises bij elkaar brengen en zo SAMEN het optimale resultaat behalen.

Wij wensen iedereen een enorm succesvol, gezond en gelukkig 2020 toe. Met veel positiviteit en mooie ontwikkelingen.

 

Over Unplayed

Unplayed is een full-service Inbound marketing (automation) agency. Dit houdt in dat wij ons bezig houden met alle facetten die te maken hebben met de merkbeleving van jouw bedrijf. Onze blog is een online weerspiegeling van hoe wij zijn. Creatief, zakelijk en toch persoonlijk. Wij focussen ons op ‘verdiende aandacht’ in plaats van ‘gekochte media’.

Beniewd naar meer?

Benieuwd hoe Marketing Automation jou kan helpen?

JOIN OUR NEWSLETTER!

Ontvang regelmatig relevante updates, nieuws over ontwikkelingen en interessante persoonlijke verhalen.

Instagram did not return a 200.